2014.01.19. 14:51
Drágább a héjas mogyoró, mint a hámozott
Ma láttam a boltban, hogy a polcon volt pörkölt héjas mogyoró, alatta meg hámozott natúr, és a héjas kilós ára több volt, mint a hámozotté. Ez kicsit meglepett, mert a héjas ugyan pörkölt volt, de a pörkölést kevésbé munkaigényesebbnek gondolnám, mint a mogyoró megtörését, és a belsejének letisztázását, ezért a hámozottra tippeltem volna inkább, hogy drágább.
Szólj hozzá!
Címkék: kérdés mogyoró
A bejegyzés trackback címe:
https://netbanyasz.blog.hu/api/trackback/id/tr605770459
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.