Ma láttam a boltban, hogy a polcon volt pörkölt héjas mogyoró, alatta meg hámozott natúr, és a héjas kilós ára több volt, mint a hámozotté. Ez kicsit meglepett, mert a héjas ugyan pörkölt volt, de a pörkölést kevésbé munkaigényesebbnek gondolnám, mint a mogyoró megtörését, és a belsejének letisztázását, ezért a hámozottra tippeltem volna inkább, hogy drágább.

A bejegyzés trackback címe:

https://netbanyasz.blog.hu/api/trackback/id/tr605770459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása