Egyes férfiak, akik azon agyalnak, hogyan lehet a nőket lehengerelni, és ezt meg is írják, arra jutottak, hogy az alábbi lapos kérdéseket kerüld el egy friss randin:

  • Mi a neved?
  • Mivel foglalkozol?
  • Merre laksz?
  • Hol nőttél fel?
  • Melyik iskolába jártál?
  • Hol dolgozol?
  • Milyennek találod ezt a helyet?

Ezeket nem szabad kérdezni, mert unalmasak és elcsépeltek. Helyette kérdezd például azt, javasolja a fenti írás, hogy "Hogyan számolnád ki egy derékszögű háromszög átfogójának hosszát, ha az életed múlna rajta?". Ezen a lány meg fog lepődni, mert ezt a kérdést még nem hallotta korábban, és máris érdekesebbnek fog tartani téged.

(Itt közbevetném, hogy ez a módszer várhatóan csak az értelmes lányokkal működik, úgyhogy csak az alkalmazza, aki ilyenekre hajt. Akit a szolis plázacicák és ehhez hasonló típusok érdekelnek, annak felesleges ezzel előjönnie, mert úgysem fogják sem érteni, sem értékelni. Vagy lehet, hogy tévedek?)

Miután sikerült kevésbé kiszámíthatónak mutatkoznunk második lépésként azt javasolják, hogy mindig kérdezzünk rá arra, amit a lány mond. Vagyis mond valamit, mi pedig kérdezzük meg, hogy miért gondolja ezt így, ne csak bólogassunk azt remélve, hogy a folytonos egyetértéssel szimpatikusak leszünk neki. A rákérdezéssel a nő kitárulkozik, és megmutatja, hogyan gondolkozik, amiről értesülve mi is hasonló értékeket vehetünk fel a zászlónkra, amitől a nő kapcsolatot fog érezni közöttünk, és ez fontos előfeltétele a későbbi szexnek, lelkendezik az írás.

Végső tanulságként pedig azt vonja le, hogy a nők az érdekes pasikhoz vonzódnak, vagyis ne legyünk unalmasak, ne legyünk szokványosak, ne legyünk bólogatójánosok, és így a nők a karunkba hullanak majd.

Szóval ennyi a titok. Legalábbis ha a netes ismerkedési tippekre hagyatkozunk. Neked bejött már ez a módszer pasiként? Neked bejönne ez lányként?

A bejegyzés trackback címe:

https://netbanyasz.blog.hu/api/trackback/id/tr465753316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása